Saltair UV mini sóterápiás készülék (30 890 Ft)

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget. (a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Saltair UV mini sóterápiás készülék
Saltair UV mini sóterápiás készülék

30 890 Ft 

A Saltair UV mini sóterápiás készülék a víztartályába töltött sóoldaltból állít elő sópárát és ezt a szoba levegőjébe fújja. A készülék USB töltővel működik, azaz USB hálózati adapterhez, USB telefon töltőhöz vagy a számítógép USB portjához csatlakoztatva működik. 

Az ultrahangos párásítócella nagyon apró (1-5 mikron méretű) sórészecskéket hoz létre. Ez a méret ideális, hogy a tüdőd legmélyére is eljusson és mindenütt kifejthesse a hatását. A készülék által kibocsátott sókoncentráció egyenletes.

A készüléket időzítő kapcsolóval indítható. Választhat a 30, 60, 120 vagy 180 perces működési idő között. Ha ez az idő letelik, a készülék kikapcsol. Egy feltöltéssel 7-10 napig működik. Ha a tartály kifogy, automatikusan leáll.

A készüléken külön gombot talál az UV lámpa bekapcsolására. Az UV fény sterilizáló hatású. Két fényintenzitás közül választhat - az első egy óra alatt fertőtleníti a tartályban levő vizet. A második, intenzívebb fény pedig kb. fél óra alatt. Az UV fény -a só természetes fertőtlenítő hatásán felül- fertőtleníti a vízben lévő baktériumokat vagy penészgombát.

A sókoncentráció a készüléktől egy-másfél méter távolságon belül az optimális, ennél távolabb csökken. Ezért a készüléket a használó közelében, például az íróasztal egyk sarkán működtesse.

A készülék által kibocsátott sópára nem képez bevonatot a bútorokon, nem károsítja az elektronikai berendezéseket sem.

A Saltair UV mini sóterápiás készülék csak csekély mennyiségű vízpárát bocsát ki, szemmel többnyire nem látható a kifújt pára! Nem párásító és nem helyettesíti a szobalevegő nedvesítésére való készülékeket.

A Saltair UV mini sóterápiás készülék víztartályába NE tegyen gyógyvizet, Salvus-vizet, tengeri sót (a legtöbb szennyeződéseket tartalmaz), tisztított és adalékolt sót (pl. jódozott), illóolajat. Ezek károsíthatják a készüléked és akár a garancia elvesztéséhez vezetnek.

A Saltair UV mini további előnye, hogy nincs drága sóbetétje, így működtetése olcsó. Bármely adalékmentes kősóval használható, melyet beszerezhet az élelmiszer és bioboltokban. Leginkább ajánlott és legkönnyebben beszerezhető sók: himalájai kősó vagy parajdi kősó. Ötszáz forintért évekre elegendő sót vásárolhat. Ez a Saltair nagy előnye a száraz sóbetétes készülékekkel szemben, melyeknél a sóbetétek drágák. 

 

Csomag tartalma:

  • készülék,
  • USB kábel,
  • USB adapter,
  • só adagoló kanál,
  • sótartály (kb 3 havi működtetésre elegendő sóval)

 

A használati útmutatót a szövegre kattintva töltheti le:

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.