Viatom FS20C pulzoximéter (15 990 Ft)

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget. (a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Viatom FS20C pulzoximéter
Viatom FS20C pulzoximéter

15 990 Ft 

A pulzus oxigénszaturáció a Hb02 mennyisége a vérben lévő teljes Hb százalékában kifejezve, más néven a vér oxigénkoncentrációja. Ez a légzés egyik fontos biológiai paramétere.

A légzőrendszerrel összefüggő számos betegség a vérben lévő Sp02 csökkenését okozhatja, de más okok, így például az emberi szervezet önszabályozásának zavara, műtéti sérülések, orvosi vizsgálatok által okozott sérülések is megnehezíthetik az oxigénellátást az emberi szervezetben. Ez különféle tüneteket, így például szédülést, merevedési zavart, hányást, stb. okoz. A súlyosabb tünetek életveszélyes állapothoz is vezethetnek. Emiatt a beteg Sp02 szintjének azonnali meghatározása nagy segítség lehet a kezelőorvos számára a potenciális veszélyhelyzet felismerésében, és fontos klinikai vagy orvosi paraméternek számít.

A pulzoximéter praktikus, hordozható, nem invazív készülék, mely az artériás hemoglobin oxigénszaturáció (SP02) és a pulzusszám monitorozására alkalmas. A készülék felnőtt (30 kg-nál nagyobb testsúlyú) és gyermek (20-30 kg testsúlyú) betegeken alkalmazható.

 

Monitorozásra a gyűrűsujj, a középső ujj és a mutatóujj használata javasolt. A készülék helyszíni ellenőrzésre és otthoni ápolás esetén vagy egészségügyi intézményben állapotmonitorozásra szolgál.

 

Paraméterek

  • Méret: Szélesség x magasság x mélység: 33 x 36 x 58 mm
  • Tömeg: 60 g (elemekkel)
  • Kijelző típusa: OLED, 0,96", 128064 pixel
  • Kijelző tartalma: Sp02%, pulzusszám, elem visszajelző, pulzusszám grafikon, pulzus hullámforma, szívverés jel
  • A német TÜV Rheinland tanúsítványával rendelkezik

 

Csomag tartalma

  • 1 db nyakpánt
  • 2 db AAA elem
  • 1 db felhasználói kézikönyv
  • 1 db tanúsító kártya

A használati útmutatót a szövegre kattintva töltheti le:

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.