Polar VANTAGE V3 óra Sunrise Apricot (234 900 Ft)

(a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Polar VANTAGE V3 óra Sunrise Apricot
Polar VANTAGE V3 óra Sunrise Apricot

234 900 Ft 

A bioérzékelő eszközök, az AMOLED kijelző, a kétfrekvenciás GPS, a térképek, valamint a piacon elérhető legátfogóbb ezdési és regenerálódási eszközök együttese. A színpad berendezve, a Polar Vantage V3 okos sportóra pedig készen áll arra, hogy életre szóló teljesítményt nyújtson.

Minden sportolónak van egy álma. A Polar Vantage V3 pedig annak a megtestesülése.

Úgy terveztük, hogy ösztönözzön az emberi törekvések minden birodalmában: a sportban, a teljesítményben és az életben.

A bioérzékelő eszközök, az AMOLED kijelző, a kétfrekvenciás GPS, a térképek, valamint a piacon elérhető legátfogóbb ezdési és regenerálódási eszközök együttesével a Vantage V3 a Polar eddigi leghatásosabb eszköze.

Az egyetlen tötéssel elérhető több napos akkumulátor-üzemidővel, plusz a vadonatúj EKG, SpO2 és bőrhőmérséklet-érzékelő funkciókkal a színpad berendezve, a Polar Vantage V3 okos sportóra pedig készen áll arra, hogy életre szóló teljesítményt nyújtson.

Neked csak annyit kell tenned, hogy teljesíts sportolóként minden élethelyzetben!

 

Pulzusérzékelő üzemmód

Megoszthatod pulzusodat edzőalkalmazásokkal, edzőtermi berendezésekkel vagy kerékpáros komputerekkel.

Egyszerűen csak ki kell választanod egy sportprofilt az órádon az edzés indításához, szinkronizálnod kell egy kompatibilis eszközzel, és máris megjelenik az élő pulzusod az órádon és a használt edzőtermi berendezésen.

Globális műholdas navigációs rendszerek

Eddz a legjobb pozicionálási élménnyel bárhol a világban.

A beépített GPS együttműködik a GLONASS és a Galileo globális műholdas navigációs rendszerekkel, valamint a QZSS regionális műholdas navigációs rendszerrel Kelet-Ázsiában és Óceániában, hogy a világon bárhol pontos sebesség-, táv- és útvonaladatokat biztosítson számodra.

Az A-GPS gyorsabb pozícióészlelést biztosít, és közli az órával a műholdak előjelzett pozícióját is, így lehetővé teszi, hogy a készülék másodpercek alatt bárhol észlelje a jelet, még kedvezőtlen körülmények esetén is.

Részletes útmutatás a komoot támogatásával

Tervezd meg a részletes útvonalakat a komoot segítségével, és szinkronizáld az órára a menet közbeni részletes útvonalsegéd funkcióhoz! Legyen szó akár országúti kerékpározásról, túrázásról, terepfutásról vagy hegyi kerékpározásról, a komoot kimagasló tervezési és navigációs technológiája lehetővé teszi, hogy többet fedezz fel a szabad természetből – az otthoni régiódat ingyenesen tartalmazza.

És most még messzebbre merészkedhetsz otthonodtól és még távolabb vezethet felfedezőutad egy további INGYENES RÉGIÓCSOMAGGAL.

Visszakövetés

Visszanavigálhatsz a kiindulási pontodhoz azon az útvonalon, amelyiken jöttél, a képernyőn megjelenő útmutatás segítségével, ahol láthatod haladási irányodat, valamint az útvonalat, amelyet követned kell – megkapod a közted és kiindulási pontod közötti irányokra és távolságra vonatkozó szükséges adatokat.

Hill Splitter™

A Hill Splitter™ automatikusan észleli az emelkedőket és a lejtőket a GPS-alapú sebesség és táv, illetve barometrikus magassági adatok alapján.

Részletes betekintést ad a teljesítményedbe, például az általad megtett távot, a sebességet, amellyel megtetted, és hogy mennyit mentél fel- illetve lefelé, minden érzékelt dombnál az edzésszakasz során, automatikusan alkalmazkodva a terephez, amelyen edzel, minden erőfeszítést tekintetbe véve.

Útvonal és magassági profilok

Az útvonalból és a magassági profilokból megtudhatod aktuális helyzetedet, megkapod a számított lejtőszöget, amelyből láthatod, hogy mennyit emelkedtél vagy ereszkedtél, tisztában lehetsz vele, hogy mennyi van még hátra, és előre láthatod az előtted álló terepet is.

Útvonalsegéd

Az útvonalsegéd funkció végigvezet a korábbi edzésszakaszok során rögzített útvonalakon, vagy a Polar Flow webszolgáltatás többi felhasználója által rögzített és megosztott útvonalakon.

Egy útvonalat .gpx- vagy .tcx-fájlként is beimportálhatsz az órádra vagy a kerékpáros komputerbe a Polar Flow alkalmazáson keresztül.

Az óra kijelzőjén megjelenő útmutatás mindig segít a helyes úton maradni, és megjeleníti a hátralévő távot is.

Menj vissza oda, ahol elkezdted.

A Vissza a kezdőpontra lehetőség visszavezet a kezdőpontra a lehető legrövidebb útvonalon (egyenes vonalban) – megjelenítve az irányokat, nyilak segítségével vezetve a helyes irányba, továbbá megjelenítve a közted és a célod közötti közvetlen távolságot.

Térkép

Előre telepített és frissíthető térképek tölthetők le az eszközödre és offline használhatók.

Az alaptérkép tartalmaz minden épületet, fő úthálózatot, utcát és vízi útvonalat, továbbá kontúrvonalakkal gazdagított a rendkívüli topográfiai térképélmény érdekében.

Rendkívül hosszú akkumulátor-üzemidő

A Polar órád nem merül le a célba érés előtt. Óráink olyan akkumulátorokkal rendelkeznek, amelyek több órán át bírják edzés módban, teljes kapacitású GPS funkció és engedélyezett csuklóérzékelős pulzusmérés mellett.

Ezenfelül óra módban, folyamatosan bekapcsolt pulzusmérés mellett, az óra napokig bírja egy töltéssel.

Elixir™

Elixir™ sensor fusion technology combines four extraordinary sensors that measure more biological markers than ever before on a Polar watch. Together with science-backed algorithms, Elixir™ reveals unique insights into sports performance, sleep, and wellness.

Dual-Frequency GPS

A kétfrekvenciás GPS több műholdas frekvenciasávot (L1/L5) támogat, hogy gyorsabb pozícióészlelést és pontosabb helymeghatározást biztosítson bármilyen környezetben.

A kétsávos rendszer kiküszöböli a GPS-alapú nyomkövetés hibáit, amit egyébként a magas épületek, sűrű erdők vagy extrém feltételek miatti interferencia okozna, hogy hajszálpontos helymeghatározási élményt biztosítson, valamint precíz sebesség-, táv- és útvonaladatokat szolgáltasson, legyél a világon bárhol.

SleepWise™

Ismerd meg, hogy alvási szokásaid hogyan befolyásolják a napi energia- és éberségi szintedet.
A SleepWise™ funkció napi éberségi előrejelzést ad számodra, amely segít tökéletesíteni az esti lefekvési rutinodat, hogy éberen és felkészülten nézhess szembe a napi kihívásokkal.

Az alvásmennyiség és -minőség, valamint tested belső cirkadián ritmusának figyelembevételével a SleepWise™ tájékoztat arról, hogyan halmozódnak fel az alvás hatásai idővel, láthatóvá téve az alváshiány és a rendszertelen alvási-ébrenléti ritmus hatásait.

Nightly Recharge™

A Nightly Recharge™ egy automatikus éjszakai regenerálódásmérés, amely megmutatja, hogy mennyire regenerálódsz a napi igénybevételed után. Segít abban, hogy optimális döntéseket tudj hozni a mindennapok során az általános jólléted megőrzéséhez, valamint az edzési- vagy fitneszcéljaid elérése érdekében.

A Nightly Recharge™ státusz két összetevőn alapul: hogyan aludtál (kipihentségi állapot), és mennyire nyugodott le a vegetatív idegrendszered (ANS) az alvásod kezdeti szakaszában (ANS-állapot).

Sleep Plus Stages™

Az elegendő jó minőségű alvás létfontosságú az egészségedhez és jóllétedhez. Amikor alszol, a tested különböző alvásciklusokon megy keresztül, amelyek három alvásfázisból állnak: könnyű, mély és REM-alvás.

A Sleep Plus Stages™ automatikusan nyomon követi az alvás mennyiségét és minőségét (alvásérték), így megtudhatod, hogy mennyi időt töltöttél az egyes fázisokban az éjszaka során.

Az alváskövetés segítségével hosszú távra megismerheted alvási magatartásodat, és azonosítod azokat a napközbeni tényezőket, amelyek negatív hatással lehetnek az alvásodra.

Éjszakai bőrhőmérséklet

Az automatikus éjszakai bőrhőmérséklet-mérés figyeli az ingadozásokat a hőmérsékletben, amit a csukló bőrfelületén mér alvás közben. Majd összehasonlítja az értéket a 28 napos alapértékeddel, így jeleníti meg az eltérést az általános hőmérsékletedtől.

*A hőmérsékletmérési funkció és adatok nem szolgálnak orvosi, diagnosztikai vagy kezelési célokra.

Training Load Pro™

Amikor edzel, a szervezeted különböző rendszereit terheled meg. A Training Load Pro™ nyomon követi ezt a megterhelést, hogy részletes betekintéssel lásson el.

A Training Load Pro™ értékeket ad meg számodra mind a kardiovaszkuláris, mind pedig a váz- és izomrendszer terhelésére vonatkozóan (Kardióterhelés és Izomterhelés) minden edzésszakasz után, az Érzékelt terheléssel pedig értékelheted, mennyire érzed megterhelőnek az edzést – ami lehetővé teszi, hogy lásd a tested közvetlen terhelését, és hosszú távon is nyomon követheted az edzés okozta terhelést.

Energiaforrások

Megtekintheted, mennyit használ fel szervezeted az egyes energiaforrásokból edzés közben, zsírokra, szénhidrátokra és fehérjékre lebontva, minden egyes edzésszakaszra levetítve – a teljes kalóriafelhasználás százalékaként jelenik meg az edzésszakaszod végén.

Ha látod, hogy mennyit használtál fel az egyes energiaforrásokból az edzésszakasz során, megtudhatod, hogy a különböző intenzitások hogyan befolyásolják az energiafelhasználást. Azt is megállapíthatod, hogy a fő energiaforrás hogyan változhat egy hosszú edzésszakasz során.

Futási teljesítmény a csuklódról

Amikor futsz, a tested a gravitációval és a súrlódással szemben dolgozik, és sok erőre van szüksége, hogy mindkét erőt legyőzze – a Futási teljesítmény az energiakifejtésed számítása a munkavégzésed wattban kifejezett mértékéhez képest; minél gyorsabba dolgozol, annál nagyobb a teljesítmény értéke.

A Polar Futási teljesítmény mérése a csuklón egyedülálló abban az értelemben, hogy pontos, tudományosan validált rendkívül érzékenyen reagáló adatokat nyújt következetesen további érzékelők nélkül – és ezt megteheted csupán az óráddal.

FitSpark®

A FitSpark® személyre szabott edzési útmutató az igényeidnek megfelelő, könnyen elvégezhető edzéseket kínál számodra a regenerálódásodnak, az edzettségi szintednek és az edzési előzményeidnek megfelelően.

Új kardió-, erőnléti vagy mobilitási edzési javaslatokat kapsz mindennap közvetlenül az órádról – csak ki kell választanod a kedvedre való edzésszakaszt, az órád pedig végigvezet rajta.

FuelWise™

A FuelWise™ egy okos energiaellátási asszisztens, amely segít megtalálni az energiaellátás optimális módját a hosszabb edzésszakaszok vagy sportesemények során.

Biztosítanod kell a szervezeted megfelelő szénhidrátellátását és rendszeres folyadékpótlását, hogy jobban teljesíts hosszú edzések alatt. A FuelWise™ okos szénhidrát- és ivási emlékeztetőkkel figyelmeztet arra, hogy pótold az energiát, és segít fenntartani a megfelelő energiaszintet a hosszú edzésszakaszok során.

Heti összefoglaló

Szeretnéd egy pillantásra áttekinteni az egész heti edzési statisztikáidat? Semmi probléma!

A heti összefoglaló összegyűjti az elmúlt 7 nap összes edzési adatát, és megjeleníti az órádon. Figyelembe veszi, hogy mennyi időt töltöttél edzéssel, valamint az edzési előzményeidet, terveidet és statisztikáidat, és visszajelzéseket ad rövid- és hosszú távra fejlődésed követésére és aktuális edzési szinted összehasonlítására a korábbi hetekkel.

Mérés úszás közben

Kövesd nyomon egyszerűen úszási teljesítményedet az úszási stílus, távolság, tempó, csapásszámok és pihenőidők automatikus érzékelésével.

Javítsd úszási technikádat az idő során, mind a medencében (SWOLF-pontszám), mind nyílt vízen.

Futóprogram

Válassz egyet a négy sportesemény közül: 5000 méter, 10 000 méter, félmaraton vagy maraton, és kapj személyre szabott, adaptív edzéstervet, amely megfelel neked és céljainak.

A személyes futóprogramod az edzési előzményeden és jelenlegi edzettségi szinteden alapul – a program 9 héttől 20 hónapig tart, az eseménytől és a választásoktól függően.

Minden futóprogram három szakaszból áll, és öt különböző típusú futást tartalmaz, beleértve az intervall edzést és a hosszú futásokat. Maradj laza! A Polar eszköz végigvezet minden edzésen, és visszajelzést ad minden egyes edzésszakaszról.

Lépésszámlálás

A lépéseid számlálása jó módszer arra, hogy kiderítsd, eleget teszel-e általános egészséget fenntartásához. Minél több lépést teszel meg naponta, annál közelebb kerülhetsz a kitűzött állóképesség-célokhoz, kikövezve ezzel az utat a jobb egészség felé.

Ha sétálni mész, egyszerűen begyűjthetsz néhány lépést, viszont a mindennapi tevékenységeid végzése során is rengeteg lépést megteszel. 3D-s digitális gyorsulásérzékelőjükkel a Polar órák minden mozdulatodat mérik, és frissítik lépésszámodat menet közben.

Szezontervező

A legtöbb sportoló csak évente kétszer képes csúcsformát elérni. A Szezontervező segítségével megtervezheted és személyre szabhatod az edzési szezont – akár az alapozási edzési időszakban vagy, akár a versenyszezonra készülsz.

Heti mennyiségeket adhatsz meg időtartam vagy távcélkitűzések alapján, edzés-összpontosítási területeket tervezhetsz meg, és egyszerűen létrehozhatsz egyedi edzéseket vagy edzési célkitűzéseket az egyes sportokhoz.

Megnézheted, hogy mi az ami segít és mi az ami nem segít a célok elérése tekintetében, és biztosíthatod, hogy a megfelelő időben kerülsz csúcsformába.

Edzési célkitűzések

Tervezd meg előre edzéseidet személyre szabott edzési célkitűzésekkel, és mentsd el őket az edzési naplódba. Amint elkezdesz izzadni, az eszköz végigvezet az ütemezett edzésszakaszon, így teljes egészében az edzésre összpontosíthatsz.

Pulzus, sebesség vagy teljesítmény célkitűzéses intervall edzéseket hozhatsz létre, vagy létrehozhatsz egyszerű edzési célkitűzéseket, mint például „700 kcal elégetése kerékpározással” vagy „futás 30 percig”. A készülék figyelmeztet, ha lassítanod vagy gyorsítanod kell, annak biztosításához, hogy az edzés a tervek szerint haladjon.

Hangútmutatás

Koncentrálj és zárd ki a figyelemelterelő tényezőket edzés közben a fejhallgatódon vagy a telefonoddal párosított hangszórón keresztül kapott valós idejű visszajelzésekkel! A Hangútmutatás funkció hangértesítéseket küld számodra, amikor elérsz egy adott távot, megteszel egy kört, teljesíted edzési célodat vagy változik a pulzuszónád, és még sok másról.

Ahelyett, hogy mindig a képernyőre kellene pillantanod az előrehaladásod megtekintéséhez, egyszerűen hallhatod a legfontosabb statisztikáidat, miközben kedvenc zenédet vagy podcastodat élvezed.

*A Hangútmutatáshoz aktív Polar Flow mobilalkalmazás-kapcsolat szükséges.

Pihenőidő útmutató

A pihenőidő útmutató elemzi a pulzust az edzés gyakorlati és pihenőidei szakaszai során, hogy személyre szabott útmutatást nyújtson a gyakorlati szakasz megkezdésének optimális időzítéséhez.

Kifejezetten a magas intenzitású erőnléti edzésekhez tervezett – és tökéletes a több ízületet igénybe vevő, nehéz súlyokkal végzett gyakorlatokhoz – automatikusan észleli a legmagasabb pulzust a sorozatok végzése alatt. Az algoritmus figyeli a pulzust pihenés közben, és utasít, amikor eléggé regenerálódtál a következő sorozat megkezdéséhez.

Recovery Pro™

A Recovery Pro™ a Training Load Pro™-val összhangban működik, hogy teljes képet adjon a regenerálódásodról, és közölje veled, hogy mikor áll készen a tested a további edzésre, illetve hogy a megfelelő szinten edzel-e, vagy kicsit lassítanod kell.

A becslés helyett a Recovery Pro™ ténylegesen méri a regenerálódásodat az edzés és a regenerálódás közötti egyensúlyod napi szintű és hosszú távú megfigyelésével.

Visszajelzést és javaslatokat kapsz, amelyek figyelembe veszik az edzés okozta stresszt, valamint a mindennapi stresszt annak érdekében, hogy személyre szabott útmutatáshoz juss a megfelelő edzéshez.

Magasságmérő

Tekintsd meg barometrikus magasságodat méterben vagy lábban.

Zenevezérlők

Navigálj a lejátszási listádon, és szabályozd a hangerőt egyenesen az órádról! A Polar óra a telefonod zenelejátszó alkalmazáshoz kapcsolódik, így egyszerűen vezérelheted a zenét, a telefonod elővétele nélkül.

Folyamatos aktivitáskövetés

A testünk mozgásra tervezett, ezért aktívnak maradni elengedhetetlen általános egészségünk és jóllétünk szempontjából.

A Polar órák az aktív életmódot népszerűsítik azáltal, hogy napi aktivitási célt tűznek ki számodra a személyes adataid és aktivitási szinted beállítása alapján, majd automatikusan követik aktivitásodat egész napon át. Ha túl sokáig voltál inaktív, egy emlékeztetőt fogsz kapni, hogy itt az ideje felkelni és mozogni. A napi aktivitási célod egy körként jelenik meg, amely fokozatosan töltődik fel a célod eléréséig – juss el 100%-ig!

Polar Flow

*

TOVÁBBI RÉSZLETES TECHNIKAI ÉS FUNKCIÓ LEÍRÁS az alábbi linken: https://www.polar.com/hu/vantage/v3

 

A használati útmutatók az alábbi linkről tölthetők le:https://support.polar.com/hu

Polar VANTAGE V3 óra Sunrise Apricot Kapcsolódó termékek

Polar VANTAGE V3 óra silver/blue

A bioérzékelő eszközök, az AMOLED kijelző, a kétfrekvenciás GPS, a térképek, valamint a piacon elérhető legátfogóbb ezdési és ...
234 900 Ft
Kosárba
Érvénytelen érték!

Polar VANTAGE V3 óra night black

A bioérzékelő eszközök, az AMOLED kijelző, a kétfrekvenciás GPS, a térképek, valamint a piacon elérhető legátfogóbb ezdési és ...
234 900 Ft
Kosárba
Érvénytelen érték!
×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.