Garmin Enduro karbonszürke DLC Titán, Ultrafit fonott nejlon szíjjal (337 900 Ft)

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget. (a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Garmin Enduro karbonszürke DLC Titán, Ultrafit fonott nejlon szíjjal
Garmin Enduro karbonszürke DLC Titán, Ultrafit fonott nejlon szíjjal

337 900 Ft 

TIÉD A TÁVOLSÁG! Az Enduro GPS-es okosóra a Power Glass™ szoláros kijelző segítségével kitolja az akkumulátor élettartamát és kimagasló teljesítményt nyújt. Extrém állóképességű sportolók számára tervezték. Neked.

  • Nyerj energiát a napból, és menj többet a töltések között.
  • Maradj kiváló formában a megújult regenerálódási idővel, a terepfutáshoz fejlesztett VO2 max számolással és még sok mással.
  • Könnyű de tartós - a komoly epikus versenykörülményekhez.
  • Takaríts meg energiát az akkumulátorban a szenzorok optimális kezelésével.
  • Tájékozódj még a járt úttól távol is a pontos GPS segítségével.
  • Menj tovább! Akár 80 órányi GPS-es mód - vagy akár 300 órányi energiakímélő üzemmód.
  • A hivatalos magyarországi forgalmazótól, magyar garanciával.

VERSENYHEZ TERVEZVE

Az Enduro mindig látható, 1,4 ”-es, napfényre optimalizált kijelzővel rendelkezik, amely könnyedén látható, akár menet közben is. Tele van a legfontosabb edzési funkciókkal és egy rendkívül hatékony processzorral, amely lehetővé teszi, hogy a versenyre fókuszálj és ne az akkumulátor élettartamán aggódj.

STRAPABÍRÓNAK KÉSZÜLT

A masszív, időjárásnak ellenálló kialakítás a versenyfeltételekre van hangolva: rozsdamentes acél, könnyű súly, karcálló DLC bevonatú titánium óraház. Ráadásul egy szuper könnyű sportszíjjal rendelkezik, amely rugalmas, állítható és tartós.

NAPELEMES AKKUMULÁTOR

Akár 80 órányi akkumulátor-élettartam GPS-üzemmódban1, max. 300 óra max-akkumulátor-üzemmódban1, és akár 65 napos akkumulátor-üzemidő napelemes töltéssel.

ENERGIAGAZDÁLKODÁS

Próbáld ki, hogy a különféle beállítások és érzékelők hogyan befolyásolják az óra akkumulátorának élettartamát, így menet közben is elvégezheted az akkumulátor meghosszabbítását.

TEREPFUTÁSI VO2 MAX

A terepfutási V02 a kardiovaszkuláris edzettség szintjét becsüli meg azáltal, hogy a változó útvonal és a terepviszonyok alapján állítja be a futásteljesítményt.

ULTRAFUTÁS

Válaszd az ultrafutás tevékenységet pihenő időzítővel és rögzítsd a frissítőállomásokon töltött időt.

CLIMBPRO FUNKCIÓ

A ClimbPro ClimbPro emelkedéstervező segítségével valós idejű információkat tekinthetsz meg a jelenlegi és a közelgő emelkedőkről, beleértve a lejtést, a távolságot és a magasság növekedést. A ClimbPro nyomvonal-fejlesztések emellett információkat nyújtanak az ereszkedésekről és a sík területekről.

MTB DINAMIKA

Kövesd nyomon az egyes túrák részleteit hegyikerékpáros mérőszámokkal, valamint speciális haladási mérésekkel, amelyek értékelik az ösvény nehézségeit, hogy mennyire zökkenőmentes a leereszkedés. Így a következő alkalommal legyőzheted önmagadat.

HŐMÉRSÉKLETI- ÉS MAGASSÁGI AKKLIMATIZÁCIÓ

Készülj fel bármilyen környezetre. Vizsgáld meg, hogyan reagál a tested a különböző környezeti hatásokra, mint a hő és a magassági akklimatizáció.

TELJESÍTMÉNY MÉRŐSZÁMOK

Tekintsd meg a fejlett edzettségi mutatókat, mint például a futásdinamika, hőmérsékleti és magassági VO2 max, regenerálódási tanácsadó és még sok más.

REGENERÁLÓDÁSI TANÁCSADÓ

Rendkívül fontos, hogy testünknek lehetősége legyen regenerálódnia edzések között. Minden egyes edzés után a beépített regenerálódási tanácsadó javasolni fogja a következő megterhelés előtti pihenés időtartamát.

NAPI JAVASOLT EDZÉSEK

Edzési iránymutatáshoz - ami a következő edzettségi szintre emel - kapsz napi futási javaslatokat az aktuális edzésterhelés és edzésállapot alapján.

MULTI-GNSS TÁMOGATÁS

Férj hozzá több globális műholdas rendszerhez (GPS, GLONASS és Galileo) hogy több kihívással rendelkező környzetben is nyomon követhesd tevékenységedet.

NAVIGÁCIÓS ÉRZÉKELŐK

ABC érzékelőkkel navigálj az új terepen: beleértve a magasságmérőt a magassági adatokhoz, barométert az időjárás monitorozásához és a 3 tengelyű iránytűt.

SPORT ALKALMAZÁSOK

Használd az előre feltöltött tevékenységi profilokat, mint például a terepfutás, úszás, futás, kerékpározás, túrázás, evezés, síelés, golfozás és még sok más.

PACEPRO™ TECHNOLÓGIA

A maga nemében egyedülálló PacePro technológia segít fokozatos tanácsadásával a futásban.

SÍFUTÁS

Maradj tájékozott, havazás közben is. Ez az előre betöltött profil különbséget tud tenni a síelés és a hegymászás között. Automatikusan megmutatja az emelkedésre vagy az ereszkedésre vonatkozó mutatókat.

ÁLLJ KÉSZEN A HULLÁMOKRA!

Készen állsz, hogy elkapd a hullámokat? Amikor az Enduro-t párosítod a Surfline Sessions™ alkalmazással kompatibilis okostelefonodon, és rögzíts minden hullámot a Surfline® kamerával. Később nézd meg a videókat, hogy lásd, hogy teljesítettél.

CSUKLÓN MÉRT PULZUSSZÁM

Optikai pulzusmérés3 felismeri az aktivitás intenzitását, valamint a pulzus változékonyságát a stresszszint kiszámításához. Vízalatti pulzusmérést is végez, pulzuspánt nélkül.

PULZOXIMÉTER

A magasság akklimatizálásához vagy alvásfigyeléshez a Pulzoximéter4 érzékelő fénysugarakat használ a csuklódon annak felmérésére, hogy tested milyen mértékben hasznosítja az oxigént.

FEJLETT ALVÁSFIGYELÉS

Lásd a teljes képet alvásodról, lebontva a könnyű, mély vagy REM szakaszokra. Akár az éjszakai véroxigén4 telítettséged is láthatod a légzésadatokon túl. Tekintsd meg alvási adataidat, amely betekintést nyújt alvási pontszámodba és egyebekbe.

BODY BATTERY™ ENERGIAFIGYELÉS

Kövesd figyelemmel tested energiatartalékait, így láthatod, mikor a legjobb edzened vagy éppen pihenned.

HIDRATÁLTSÁG NYOMON KÖVETÉSE

Naplózd napi folyadékbeviteled és kapj értesítéseket, ha ideje inni. Akár automatikus célt is beállíthatsz, mely az edzések során kiizzadt folyadékot is figyelembe veszi.

LÉGZÉSFIGYELÉS

Láthatod, hogyan lélegzel a napod során, alvás közben vagy jóga alatt.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK

Fogadj e-maileket, szöveges üzeneteket vagy riasztásokat az órádra, ha arra alkalmas okostelefonnal használod.

GARMIN PAY™ ÉRINTÉSMENTES FIZETÉS

Könnyedén fizethetsz a csuklód odatartásával (nem minden szolgáltatón keresztül érhető el).

BIZTONSÁGI ÉS KÖVETÉSI FUNKCIÓK

Ha nem érzed magad biztonságban, vagy az órád balesetet érzékel6, vészhelyzeti kapcsolataid részére megküldheted a helyzeted és segítséget kérhetsz.

CONNECT IQ™ ÁRUHÁZ

Tölts le egyedi számlapokat, adatmezőket, alkalmazásokat vagy widgeteket a Connect IQ Áruházból.

 

Csomag tartalma

  • Garmin Enduro
  • Töltő-/adatkábel
  • A hivatalos magyarországi forgalmazótól, magyar garanciával.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTHETŐ: https://www.garmin.hu/hasznalati

A részletes technikai információkat a feliratra kattintva letöltheti:
RÉSZLETES TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Garmin Enduro karbonszürke DLC Titán, Ultrafit fonott nejlon szíjjal Kapcsolódó termékek

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget.Garmin Enduro acélszürke UltraFit fonott nejlon szíjjal

TIÉD A TÁVOLSÁG! Az Enduro GPS-es okosóra a Power Glass™ szoláros kijelző segítségével kitolja az akkumulátor élettartamát és ...
299 900 Ft
Kosárba
Érvénytelen érték!
×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.