Medisan 4 évszak paplan 140x200 cm (400g+800g töltet) (9 990 Ft)

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget. (a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Medisan 4 évszak paplan 140x200 cm (400g+800g töltet)
Medisan 4 évszak paplan 140x200 cm (400g+800g töltet)

9 990 Ft 

A paplan selymes tapintású, fedőanyaga microfiber anyagból készült . A 4 évszak tulajdonságából fakadóan az év minden szakában ideális paplan. Egy nyári és egy átmeneti töltetű paplan összepatentolva, amely külön-külön is és egybe is használható.

Nyáron a 400g-os paplant, tavasszal és ősszel a 800g-os paplant, télen az összepatentolt összesen 1200g-os paplant tudja használni!

Azoknak a vásárlóinknak ajánljuk, akik valamilyen különleges, igazán habos, puha paplanra vágynak, s fontos számukra, hogy nyári paplanjuk ugyanazon termékcsaládból származzon, mint az átmeneti vagy téli paplanjuk. Allergiás megbetegedésben szenvedőknek is kiváló választás.

Az aloe vera mintegy 250 féle, az emberi szervezet számára hasznos alkotóelemet tartalmaz. Alvás közben érvényesül a közkedvelt növény sejtregeneráló, immunerősítő és nyugtató hatása. A paplan segíti az egészséges és pihentető éjszakai pihenést.

 A termék 40 fokon, kímélő programon, mosógépben mosható. Könnyen kezelhető, formatartó.

 

Jellemzők

  • Fedőanyag: 100% poliészter micofiber
  • Töltet: 100% szilikonos, üreges poliészterszál
  • Szín: fehér
  • Moshatóság: 40 fok


A GYEMSZI szakvéleménye által gyógyászati segédeszköznek minősülő termék, tehát az egészségpénztáraknál elszámolható!

A Naturtex termékek szállítási határideje hosszabb, ritka esetben max. 12 munkanapot is igénybe vehet!

×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.