Airwolf ECO légtisztító 56 m3 bahamakék ALLERGIA csomag! (13 990 Ft)

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget. (a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Airwolf ECO légtisztító 56 m3 bahamakék ALLERGIA csomag!
Airwolf ECO légtisztító 56 m3 bahamakék ALLERGIA csomag!

13 990 Ft 

Az Air Wolf economy légtisztító a gazdaságosság jegyében született innováció, amelyet azoknak a felhasználóknak alkottunk, akiknek éppen olyan fontos az energia-, és környezettudatosság, mint cégünk számára. Legújabb termékünk megtervezésénél ezen értékeket egy modern, szemrevaló formában kívántuk megvalósítani, amely gazdaságos üzemeltetést tesz lehetővé, ezáltal is hozzájárulva környezetünk védelméhez.

Most a csomagakció keretében a készülékhez ajándékba

1 db 3290 Ft értékű KERÁMIA SÓSZIPKÁT ADUNK!

Légtisztítónk hatékonyan veszi fel a harcot a levegőben terjengő (vírusokkal, baktériumokkal, allergizáló anyagokkal, atkákkal és kellemetlen szagokkal szemben). Hatása egy pillanat alatt érezhető.

A minimalista design azoknak készült, akik kedvelik a letisztult formák és modern megoldások ötvözetét. Anyagát tekintve ütésálló polisztirol újrahasznosítható műanyagból készül.  Elegáns megjelenésének és könnyű szerkezetének köszönheően gyorsan a lakások díszévé válik, melyet bárhol elhelyezhet, ahol csak szeretne. Csendes működése révén pedig folyamatosan használható, anélkül, hogy zavaró tényező lenne környezetében.

Eco légtisztítónkba beszerelésre került egy UV-fényforrás, ami a különleges, hangulatos világításon kívül a légfertőtlenítés további hatékonyságának növelésére szolgál. Segítségével hatékonyan tarthatja tisztán a légtisztítót és ezáltal környezetét is, ugyanis az UV teljesen elpusztítja a levegőben keringő mikroorganizmusokat.   

Az Air Wolf eco légtisztító egy 60 négyzetméteres lakás, szoba, iroda tisztántartására alkalmas. Ha nagyobb a tisztítandó terület 60 négyzetméternél, akkor mindenképpen tanácsoljuk több légtisztító elhelyezését a lakásban a minél jobb hatásfok érdekében. Olykor ez sokkal hatékonyabb megoldást jelent, mint egy nagy teljesítményű készüléket elhelyezni.

A motor teljesítménye 56 m3/óra teljesítményű!

A maximálisan tiszta levegő elérésért javasoljuk az általunk gyártott adalékanyagok használatát a levegőtisztító mellé. Ezekkel minden vízben oldódó „hatóanyagot” (Pulmonológia, Aromaterápia, Sósvizes keverék) a légtérbe tud juttatni, így garantálva az egyes légúti megbetegedések tüneteinek csökkenését, illetve prevenciós megoldásként, ezeknek a megelőzését.

Az Euro szűrőn illetve a vízen keresztül szűrt, tisztított levegő csodálatos élményét biztosítja a készülék. Hatékonyan csökkenti az allergiás, asztmás és egyéb légúti megbetegedések kellemetlen tüneteit. Szűr, fertőtlenít, illatosít!

Csatlakozzon Ön is számos elégedett ügyfelünkhöz! Vásároljon Air Wolf ECO légtisztítót!

Az AIR WOLF ECO levegőtisztító alkalmas célzott hatások elérésére szolgáló oldatok- keverékek levegőbe juttatására.

Ajánlott célzott adalékok

  • Levegőfertőtlenítésre, az ACTIVE CLEAR adalék: baktérium- és vírus inaktiváló tulajdonsága 36-70 % vagy nyugalmi állapotú helyiségben akár 97-98 % is lehet.
  • Füst- és szagmentesítésre az ACTIVE FRESH adalék: 4-47 % fertőtlenítő hatású, dohányfüst, szag, szmog por, virágpor, atka, baktériumok, vírusok, csírák, gombák ellen.
  • Krónikus,hosszú ápolást igénylő betegek szobáinak szagmentesítésére, légtisztításra: ACTIVE FRESH adalék.
  • Dohos, áporodott szagok ellen: almaecet, borecet, vagy ACTIVE FRESH adalék.
  • Allergia és a megfázás tüneteinek kezelésére- enyhítésére, sóbarlang hatás elérésére: 0,9%-os izotóniás sóoldat, tengeri- vagy fürdősó.
  • Penész- és gombaölő célra: Salvus víz.
  • Légúti betegségek kezelésére: Diaphyllin és Diapulmon.
  • Aromaterápiára: egyéni vagy csoportos alkalmazásra kizárólag 100%-os természetes, oldószermentes, bevizsgált illóolaj. (Az oldószeres aroma, pl. alkohol a készüléket károsíthatja, felületét megtámadja, így a garancia érvénytelenné válik.)

A használati útmutatót a szövegre kattintva töltheti le:

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Airwolf ECO légtisztító 56 m3 bahamakék ALLERGIA csomag! Kapcsolódó termékek

Airwolf kerámia sószipka

Napjainkban megnövekedett az allergiás, asztmás és egyéb légúti megbetegedések száma. Környezetünkben mindenütt jelen vannak az ...
3 290 Ft
Kosárba
Érvénytelen érték!
×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.